Lien (84j) & Thilly (82j) overnachten in de Boompitten te Gooreind


©Gemeente_Wuustwezel 

Records 

Woensdagnacht logeerden de Wuustwezelse Lien (84) en Thilly (82) in een van de zes boompittenten op domein zusters Franciscanessen in Gooreind. De vriendinnen braken daarmee twee records: niet alleen zijn ze - veruit- de oudste gasten die ze al in hun tenten mochten verwelkomen, ze moesten ook het minst ver reizen om er te geraken. Ze wonen namelijk allebei op hetzelfde domein, in Amandina. 

 
 


Levenswijsheid

Lien en Thilly zijn vooral ook twee inspirerende vrouwen boordevol levenswijsheid. "Niets is leeftijdsgebonden", vertellen ze tegen Ward Callens (Gemeente Wuustwezel). "Hoe oud je ook bent, er schuilt nog altijd een stukje jeugd in jezelf." De twee tachtigers genoten van de natuur, van de rust, van het avontuur, van een gezellig glaasje bubbels in de boompittent en van een lekker ontbijtje in de openlucht. Volg jij deze zomer hun voorbeeld?

blij dat we het gedaan hebben

"Wij zijn vroege vogels en hebben een wandeling gemaakt, en dan proef je de rust van de ochtend en de frisheid van de natuur. En dat is het teken waarom wij hier graag waren." vertelt Lien tegen Ward Callens. 

"Dat geeft zoveel indruk, dat je gewoon overvol zit van dankbaarheid en van vreugde" vertelt Lien, "Ik ben heel blij dat ik het gedaan heb ook" zegt Thilly, "ja het is een stukje en dat nemen ze nooit meer van ons af" vertelt Lien, "heel zeker Lien!" zegt Thilly. 

Bekijk door op onderstaande afbeelding te klikken de reel die gemeente Wuustwezel heeft gemaakt, waarin Lien en Thilly zelf hun uitleg doen! 


zelf pitkamperen

Heb jij na het lezen van de mooie woorden van Lien en Thilly ook zin gekregen om eens uniek te overnachten in één van de zes Boompittenten? Reserveer dan nog jouw nacht via; www.terranova.be