Vrijwilligers gezocht!

Ben jij de persoon die ons team wilt versterken? 

Bekijk hieronder wat je allemaal kan verwachten als je bij ons in het team komt.

Wie zijn wij en wat doen wij?

Ik ben Bjorn Van Endert en samen met Tijs Cuypers hebben wij het gezelschap Actief Noord opgericht, ondertussen is Thimo Geven mijn rechter hand geworden om dit recht te houden. Op dit moment zijn wij geen vzw, maar we willen hier wel naartoe werken tussen dit en twee jaar! 

Wij zetten ons vooral in voor het organiseren van verschillende activiteiten om de mensen meer onder elkaar te brengen en met elkaar te leren kennen, de grootste twee activiteiten waar we ons op focussen zijn ons Winterbar en ons Halloween, in de winter hebben we ook de activiteit Winterroutes, waar wij met een kleine lichtwagen doorheen verschillende gemeenten rijden om de mensen op te vrolijke. (laatste editie in 2023)

Buiten het organiseren van verschillende activiteiten gaan we ook regelmatig op pad om reportages te maken. Wij brengen bijvoorbeeld lokaal nieuws in beeld over evenementen en activiteiten in de omgeving, of we maken reportages van verschillende onderwerpen. Wat kan je verwachten?

Filmen.

Met Actief Noord gaan we ook op pad doorheen de regio om lokaal nieuws, verschillende activiteiten of reportages te filmen. 

Bij het filmen zijn verschillende taken aan verbonden, zo kan je ofwel filmen of geluidsopname afnemen.

Organiseren.

Wij organiseren ook enkele activiteiten, zo focussen wij ons het meeste op onze Winterbar en ons Halloween. 

Bij het organiseren kan je verschillende taken doen, je kan helpen met het organiseren, het brainstormen over activiteiten of het helpen op de activiteiten zelf.

 Sociale media.

Je kan er ook voor kiezen om mee onze sociale media en site op punt te houden. 

Zo kan je artikels typen voor een nieuwsinterview of activiteit en plaatsen op onze sociale media en site. Je kan ook ontwerpen maken voor op onze sociale media te plaatsen met speciale gelegenheden (valentijn, kerst, nieuwjaar,...)

Aanmelden.

Ben jij de persoon die ons team wilt versterken met het helpen van bovenstaande functies? 

Meld je dan aan via onderstaande contactformulier! 

Meld je aan!