Gezellige zomeravonden in Kapels gemeenteparkOok deze zomer zullen er parkconcerten plaatsvinden in het gemeentepark Beaulieu in het centrum van Kapellen. De organisatie wordt door het gemeentebestuur niet meer in handen gegeven van Project Muzikaal BV, dat de voorbije jaren tekende voor de organisatie in Kapellen van hun concertreeks ‘Parkies’. 

Evenementenbureau DBV 

Kapellen neemt dit jaar het lokale evenementenbureau DBV onder de arm om samen gezellige zomeravonden te organiseren op 6, 13, 20 en 27 juli en eveneens op 3, 10 en 17 augustus. De lijst met optredende artiesten wordt later bekendgemaakt, terwijl in de volgende maanden ook de logistiek optimaal op punt gezet wordt zodat de catering op een vlottere manier verloopt dan vorig jaar.

 Zingen en vertellen 

Op vrijdag 30 juni wordt alvast de zomer ‘ingezongen’ tijdens de zesde editie van ‘Kapellen Zingt’. Een dag later, op zaterdag 1 juli, kan je in het gemeentepark genieten van een nieuwe editie van ‘Film in het park’. Ook met ATV wordt door het gemeentebestuur weer samengewerkt voor een nieuwe editie van de ‘Zomervertellingen’. Op welke maandagavond in juli of augustus dit evenement zal doorgaan wordt later bepaald. Ook welke verteller dit jaar op het podiumkomt, wordt binnenkort duidelijk.

 

Startschot 

Wie al meteen zijn agenda begint in te vullen, noteert best dat het officiële ‘startschot’ van de zomeractiviteiten in het gemeentepark gegeven wordt tijdens Pulptuur op zondag 25 juni. Pulptuur is een jaarlijks familiefestival dat al sinds 1996 bij de start van de zomervakantie plaatsvindt. De allerkleinsten, de puberende tieners, de mama’s, de papa’s en de grootouders: ze zakken elk jaar opnieuw allemaal in groten getale af naar het park van Kapellen.

 MLH 

Foto: © MLH

Bron; Artikel & Beelden: Noordernieuws.be

Vrijdag 17 maart '23