Halloweentocht 2023


 
 
                                                                                                                                                                                                                              

Wij van Actief Noord zijn blij jullie te mogen mededelen dat wij op zaterdag 28 oktober 2023 een eerste Halloweentocht organiseren op het domein Zuster Franciscanessen te Gooreind. 

Kom jij mee griezelen op het voormalig kloosterdomein? Voor 5,- euro (kinderen tot 8 jaar: 3,- euro) volg je een wandeltocht van 2 kilometer doorheen het domein in thema van halloween, geniet op onze tussenstop van een lekkere soep of warme chocomelk (die mee in de prijs is inbegrepen). 

Naast een wandeltocht hebben wij ook een gezellig terras waar je iets kan drinken en kan bijpraten. 

Onze Halloweentocht is geschikt voor zowel jong als oud! Iedereen is welkom vanaf 18:00u op het domein Franciscanessen te Gooreind (Bredabaan 737 2990 Wuustwezel) 


Van vrijdagnamiddag 27 tot maandagnamiddag 30 oktober zal je wat hinder kunnen ondervinden op het domein tijdens de opbouw, hieronder een overzicht van ons planning;

Vrijdagnamiddag 27 oktober worden enkele materialen geleverd om ons parcours en terras op te bouwen, hierdoor zal je wat hinder kunnen ondervinden op de Bredabaan tijdens de lossingen van het materiaal. 

Vrijdagavond 27 oktober beginnen we dan met de opbouw, die avond worden de nadar en HERAS hekken op hun plaats aan de kant gezet en beginnen we met de opbouw van ons hoofd terras. 

Zaterdagochtend 28 oktober zetten we dan de opbouw verder en worden alle nadar en HERAS hekken op hun plaats gezet en wordt het parcours aangekleed, ook zal BEIR-TOTAL de nodige verlichting en constructies komen leveren en wordt dit dan ook opgebouwd. 

Zaterdagnamiddag 28 oktober van 16u zal het volledige parcours niet meer toegankelijk zijn tot zaterdagnacht 01u! 

Zaterdagnacht 28 oktober zullen de meeste nadar en HERAS hekken aan de kant gezet worden zodra het domein zondagochtend 29 oktober terug vrij is. 

Zondagvoormiddag 29 oktober zetten we dan de afbouw verder en worden alle nadar en HERAS hekken en decoratie terug opgeruimd. 

Maandagnamiddag 30 oktober worden de materialen terug opgehaald dus kan je opnieuw wat hinder ondervinden op de Bredabaan tijdens het laden. 


Tijdens de opbouw van vrijdagavond tot zaterdagnamiddag (16u) zullen wij zoveel mogelijk van ons parcours open te laten zodra je nog op zoveel mogelijk plekken kan komen op het domein. 

Van zaterdag 16u tot 01u zal het parcours wel volledig zijn afgesloten dus kan je nog beperkt op het domein rond wandelen. 

Zondag tijdens de afbouw zal je wel terug overal kunnen komen, je zal enkel kleinschalig wat hinder kunnen ondervinden van de afbouw. 

Alvast onze excusses voor het ongemak! 


Bekijk hieronder de plattegrond van onze tocht:  

Legende; 

  • Blauw: Toegangsweg 
  • Geel: Wandeltocht 
  • Rood: Terras

 Tijdelijke verkeersmaatregelen 

Op zaterdag 28 oktober zal er tussen 17:00u en 23:30u een snelheidsbeperking gelden van 30 km/h tussen Bredabaan nr. 757 en Bredabaan nr. 714.


Voorziene parking

Praktische info i.v.m het parkeren; Kom je met de auto? Je kan jou auto op de parking plaatsen voor het Sociaal Huis en het eerste stuk van de parking van Amandina, er zijn 35 parkeerplaatsen voorzien. 

Kom je met de fiets? Je kan jou fiets plaatsen in de ingerichte fietsenstalling enkele meters voorbij de toegangspoort. 

Woon je in de omgeving van het domein Franciscanessen, kom dan zoveel mogelijk met de fiets of te voet. 

Legende onderstaande plattegrond;

  • Blauwe kader met auto: parking voorzien voor auto´s.
  • Blauwe kader met fiets: fietsenstalling.
  • Rode lijnen met verbodsteken: verboden te parkeren tussen de lijnen.
  • Rode kader met verbodsbord: verboden te parkeren 'volledige parking van Amandina'. 
  • Verbodsbord: verboden toegang met gemotoriseerd voertuig voorbij de toegangspoort.

Heb je een vraag over onze Halloweentocht? Stel ze dan via contact!

Met dank aan onze sponsors;